Hodnocení obchodu

5,0 683 hodnocení
Přidat hodnocení
5
681x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HV Avatar autora Hana Veselá | 29.9.2020
Krásné kousky oblečení, paní mi ochotně poradila s výběrem správných velikosti. Spokojenost. Děkuji.
Z Avatar autora ZANEK | 27.9.2020
Super jednání, ochota a vstřícnost. Ráno jsem zavolal a v poledne jsem měl zboží. Obchod mohu jen doporučit.
Avatar autora 123 | 26.9.2020
velmi dobrý obchod, rychlé jednání, dobrá komunikace
LD Avatar autora Libuše Dynebírová | 24.9.2020
Byla jsem mile překvapena - superrychlé dodání a vynikající kvalita oblečení. Nakupovala jsem pro vnučku a určitě nakoupím i v budoucnu - kéž by takových e-shopů bylo víc!
LT Avatar autora Leoš Tomančák | 23.9.2020
Naprostá spokojenost, vynikající komunikace, flexibilita. Dodaný materiál bezvadný. Mohu jen doporučit.
NP Avatar autora Nada Prokešová | 22.9.2020
Vše je v pořádku,rychle dodání,doporučuji
A Avatar autora Andrea | 22.9.2020
Spokojenost, smrncovni oblečení, které je dnes problém najít pro větší deti
AM Avatar autora Alena Malátová | 22.9.2020
Obchod mohu opravdu doporučit. Nakupuji zde opakovaně, zboží super - kvalitní, moderní, prostě cool :). Komunikace s p.Ryšavou velmi příjemná, nebojím se napsat vyloženě nadstandardní - ochota, vstřícnost, velká trpělivost, v dnešní uspěchané "divnodobě", zahlcené různými nekvalitními šunty, na mne působí "Výrostci" v dobrém slova smyslu jako zjevení. Děkuji a přijdu zas :).
PP Avatar autora Patrik Polávka | 20.9.2020
Vše v naprostém pořádku.
MN Avatar autora Milena Nováková | 18.9.2020
spokojenost, doporučuji
MP Avatar autora Martina Pichlikova | 18.9.2020
Komunikace, doprava vse bez problemu, doporucuji
C Avatar autora chott | 18.9.2020
spokojenost s komunikací obchodu i s produktem
KK Avatar autora Kateřina Kopecká | 18.9.2020
Jsem velice spokojená a mohu jen doporučit
Z Avatar autora Zuzana | 18.9.2020
Super, velká ochota, rychlost, prima zboží. Doporučuji
KP Avatar autora Kvetoslava Petrovska | 17.9.2020
Kvalitní výrobek,rychlé dodání.
AK Avatar autora Alena Kulhánková | 15.9.2020
Velmi spokojena s kvalitou zboží i rychlostí dodání.
M Avatar autora Marcela | 13.9.2020
Dodání bylo opravdu rychlé, jeden den objednáno a druhý den už jsem ho měla na poště. To jsem nečekala. A zboží je krásné. Děti jsou nadšené a já taky.
AZ Avatar autora Alena Zárubová | 11.9.2020
Jsem velice spokojená. V obchodě se paní snažila vyhovět a najít podobné zboží, když mnou vybraný výrobek již nebyl na skladě. A překvapila mě rychlost, s jakou bylo zboží vyskladněno a předáno poště.
PB Avatar autora Pavlína Biskupová | 9.9.2020
Dnes mi přišly trička a jsem velice mile překvapena, perfektní materiál, krásné.
Avatar autora Martina Žáková | 5.9.2020
Super doporučuji

Stránka 1 z 35 , položek celkem: 683