Hodnocení obchodu

5,0 714 hodnocení
Přidat hodnocení
5
712x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZS Avatar autora Zdena Svatková | 7.10.2020
naprostá spokojenost :-)
KH Avatar autora Klára Horáková | 7.10.2020
Spokojená, doporučuji
MO Avatar autora Markéta Obručová | 7.10.2020
Spokojenost.
LK Avatar autora Laďka Kosová | 6.10.2020
Skvělá komunikace (dobrá rada po telefonu), ochota, vstřícnost, kvalitní zboží, vše v naprostém pořádku. Nakupovala jsem zde opakovaně a určitě se budu do tohoto obchodu vracet. Rozhodně doporučuji.
IN Avatar autora Ilona Novotná | 6.10.2020
Rychlá komunikace, ochota ,oblečeni velmi pěkné ,kvalitní ,jsem velmi spokojená, obchod doporučuji.
I Avatar autora Ilona | 5.10.2020
Naprostá spokojenost, doporučuji
B Avatar autora Barbora | 4.10.2020
barbora.hola@zelvy.com
T Avatar autora Tonca | 4.10.2020
Doporučuji.
O Avatar autora Olha | 3.10.2020
Skvele jednani
V Avatar autora Vendy | 3.10.2020
Skvělá komunikace s obchodem, zboží perfektní. Doporučuji obchod .
A Avatar autora Andrea | 3.10.2020
Vše proběhlo v pořádku, rychlá reakce na email i o víkendu :-)
HV Avatar autora Hana Veselá | 29.9.2020
Krásné kousky oblečení, paní mi ochotně poradila s výběrem správných velikosti. Spokojenost. Děkuji.
Z Avatar autora ZANEK | 27.9.2020
Super jednání, ochota a vstřícnost. Ráno jsem zavolal a v poledne jsem měl zboží. Obchod mohu jen doporučit.
Avatar autora 123 | 26.9.2020
velmi dobrý obchod, rychlé jednání, dobrá komunikace
LD Avatar autora Libuše Dynebírová | 24.9.2020
Byla jsem mile překvapena - superrychlé dodání a vynikající kvalita oblečení. Nakupovala jsem pro vnučku a určitě nakoupím i v budoucnu - kéž by takových e-shopů bylo víc!
LT Avatar autora Leoš Tomančák | 23.9.2020
Naprostá spokojenost, vynikající komunikace, flexibilita. Dodaný materiál bezvadný. Mohu jen doporučit.
NP Avatar autora Nada Prokešová | 22.9.2020
Vše je v pořádku,rychle dodání,doporučuji
A Avatar autora Andrea | 22.9.2020
Spokojenost, smrncovni oblečení, které je dnes problém najít pro větší deti
AM Avatar autora Alena Malátová | 22.9.2020
Obchod mohu opravdu doporučit. Nakupuji zde opakovaně, zboží super - kvalitní, moderní, prostě cool :). Komunikace s p.Ryšavou velmi příjemná, nebojím se napsat vyloženě nadstandardní - ochota, vstřícnost, velká trpělivost, v dnešní uspěchané "divnodobě", zahlcené různými nekvalitními šunty, na mne působí "Výrostci" v dobrém slova smyslu jako zjevení. Děkuji a přijdu zas :).
PP Avatar autora Patrik Polávka | 20.9.2020
Vše v naprostém pořádku.

Stránka 2 z 36 , položek celkem: 714