Hodnocení obchodu

5,0 1376 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1373x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Miroslava Štenclová | 17.10.2018
Velice spokojena, rychlé a ochotné jednání.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 25.10.2018
Děkujeme, paní Štenclová, jsme Vám kdykoli k dispozici. :-)
AV Avatar autora Alena Veliká | 17.10.2018
Paní Ryšavá je velice vstřícná a ochotná, je radost s ní jednat a z nákupu byla veliká radost. A mě ubyla velká starost se sháněním dárků pro vnučky.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 17.10.2018
Děkujeme za hodnocení. Minimalizovat čas strávený nákupem a maximalizovat radost z něj, to je přesně to, oč nám jde. :-) Ať dělají holky parádu!
LK Avatar autora Lenka Košábková | 15.10.2018
Paní je úžasná, velmi vstřícná, skvělá domluva, rychlé vyřízení, jak už jsem psala paní, už se to dneska moc nevidí :-) Velmi doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.10.2018
Paní Košábková, jsem moc ráda, že se vše podařilo zařídit dle Vašeho přání a že kluci měli z Nerf triček radost. Děkuji i já Vám jako ukázkovému zákazníkovi. :-)
Avatar autora Monika Šromová | 13.10.2018
Ano, jsem velmi spokojená s tímto obchodem. Rychlé a spolehlivé jednání.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.10.2018
Díky za super hodnocení, kdykoli zas. :-)
VB Avatar autora Veronika Brňáková | 10.10.2018
Spokojenost
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 10.10.2018
Děkujeme, spokojený zákazník je naším cílem. :-)
HM Avatar autora Hana Mazancová | 6.10.2018
Obchod je super, rychlá komunikace,vstřícnost,jen doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 6.10.2018
Paní Mazancová, děkujeme za pochvalu. V dohledné době plánujeme zařadit do nabídky ještě více kousků i pro děti do osmi let, bude z čeho vybírat. Hezký víkend!
KT Avatar autora Kateřina Turková | 28.9.2018
Jsem naprosto spokojená, děkuji a doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 28.9.2018
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení! Ať se té Vaší myšičce v pyžamkách krásně spinká. :-)
JC Avatar autora Jaroslava Chramostová | 20.9.2018
Velká spokojenost zboží perfektní obchod doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 20.9.2018
Děkujeme za krásné zhodnocení našeho zboží i obchodu jako celku. Pracujeme na sobě, abychom mohli v budoucnu nabídnout ještě více. Ať se slečně nové kousky dobře nosí. :-)
JZ Avatar autora Jaroslava Zemanová | 20.9.2018
Neskutečně rychlé vyřízení objednávky,děkuji a doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 20.9.2018
Děkujeme za pochvalu. Odbavení objednávek se snažíme zbytečně neprotahovat, jakmile je zboží po ruce a pošta otevřená, balíček letí za Vámi. :-)
LD Avatar autora Ladka Drahotova | 15.9.2018
velmi spokojena
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.9.2018
Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Budeme rádi, když se k nám v budoucnu vrátíte. :-)
JV Avatar autora Jaroslava Vladařová | 13.9.2018
Jsem velmi spokojená
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.9.2018
Jsme rádi, že Vy i budoucí nositelka máte radost z balíčku od nás. Těšíme se na další spolupráci. :-)
MH Avatar autora Michaela Hutáková | 6.9.2018
Krasne kalhoty super material a velice ochotna pani.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 6.9.2018
Děkujeme Vám za hodnocení. Věříme, že i v budoucnu Vás naše bohatá nabídka osloví a budeme dcerce moci poslat další krásný kousek do skříně. :-)
JG Avatar autora Jana Gondeková | 1.9.2018
Naprostá spokojenost a opravdu velká ochota. Rychlá komunikace. Doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 1.9.2018
Moc děkujeme za hodnocení, rádi Vám opět v budoucnu posloužíme. :-)
IE Avatar autora Ivana Ederová | 26.8.2018
Maximálně spokojená,výborná komunikace a velká ochota.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 27.8.2018
Děkujeme za báječné hodnocení. Kdykoli opět pocítíte potřebu doplnit šatník, jsme tu pro Vás. :-)
DK Avatar autora Dana KRIŠTOFOVÁ | 24.8.2018
Velmi ochotná paní u telefonu. Dvakrát mi volala, protože zboží nebylo a tak jsme hledaly alternativu. SUPER
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 27.8.2018
Děkujeme za krásné hodnocení našeho obchodu. Svých zákazníků si vážíme a snažíme se jim vyjít maximálně vstříc. Hezký den. :-)
JR Avatar autora Julie Rodová | 30.7.2018
Velmi spokojená.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 6.9.2018
Díky, Juli, za hodnocení. Vídáme Matyáška v tričku celkem často, vypadá to, že má úspěch, což nás těší. :-)

Stránka 69 z 69 , položek celkem: 1376