Hodnocení obchodu

5,0 1205 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1202x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Ivana | 1.11.2018
Byla jsem spokojení s rychlostí dodání i kvalitou dodaného zboží
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 1.11.2018
Děkujeme za doporučení. Rádi Vás u nás v obchodě zase uvidíme. :-)
VV Avatar autora Věra Vávrová | 1.11.2018
Děkuji jsem spokojená za zboží a vyřízení.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 1.11.2018
Jsme rádi, že se podařilo zkompletovat objednávku zcela dle Vašich představ. Nastávající zima už Vašeho kloučka díky termo trikům a tílkům nerozhází. Hezký den. :-)
LK Avatar autora Lenka Kramářová | 31.10.2018
Rychlé jednání, vše bez problémů
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 31.10.2018
Jsme rádi, že jsme mohli obsloužit další spokojenou zákaznici. Ať dělá oblečení od nás radost. :-)
VZ Avatar autora Veronika Zavřelová | 28.10.2018
S oblečením Minecraft i se vstřícným přístupem paní Ryšavé jsme maximálně spokojeni. Zvlášť oceňuji individuální přístup k zákazníkovi, který se jen tak nevidí. Všem vřele doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 31.10.2018
Velmi děkujeme za tak krásné hodnocení, paní Zavřelová. Se vzornými zákazníky jako Vy je potěšení jednat. Ať dělá Minecraft dlouho radost! :-)
JN Avatar autora Jitka Novotná | 26.10.2018
Doporučuji. Rychlá komunikace i odeslání zboží.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 31.10.2018
Jsme rádi, že jsme naplnili Vaše očekávání. Hezký den. :-)
PK Avatar autora Pavla Kohútová | 26.10.2018
spokojenost
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 31.10.2018
Děkuji za kladnou odezvu. :-)
ML Avatar autora Markéta Lehečková | 25.10.2018
Ano, obchod můžu vřele doporučit. Rychlá komunikace, ochota poradit, rychlé odeslání zboží.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 25.10.2018
Děkujeme za zpětnou vazbu. Zákazníkům na přání vždy velmi ochotně poradíme, a pokud to je možné, snažíme se vyhovět všem jejich požadavkům. Krásný den. :-)
Avatar autora Eliška Švaňová | 25.10.2018
velikosti jsou uplně mimo.. legíny vel.146 je tak na 6leté dítě a dvoje legíny stejné velikosti se lišily 15 cm.nechápu ty co to balí že jim to není divné a klidně to odešlou zákazníkovi!!
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 25.10.2018
Dobrý den, paní Švaňová, ano, ne vždy bohužel odpovídá velikost udaná výrobcem realitě, proto je v popisu či v detailní fotografii uvedená velikostní tabulka, kterou se má zákazník řídit. Taktéž má zákazník, pokud si není velikostí jistý, možnost kontaktovat prodejce telefonicky, mailem či přes facebook, viz Kontakty, a požádat o rozměry. My potom zákazníkovi odešleme ty velikosti, které si dle uvedených rozměrů a popisu objednal. K Vaší poznámce je ještě nutné podotknout, že o těch Vámi zmiňovaných 15 cm se lišily legíny sice udané stejné velikosti, ale jiných výrobců, tzn. nelze to srovnávat, viz výše. Pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete ho za splnění podmínek uvedených v našich Obchodních podmínkách vrátit.
I Avatar autora Iveta | 18.10.2018
Rychlé, spolehlivé jednání. Doporučujeme.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 25.10.2018
Děkujeme velmi za kladné hodnocení. Přejeme krásný den. :-)
Avatar autora Miroslava Štenclová | 17.10.2018
Velice spokojena, rychlé a ochotné jednání.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 25.10.2018
Děkujeme, paní Štenclová, jsme Vám kdykoli k dispozici. :-)
AV Avatar autora Alena Veliká | 17.10.2018
Paní Ryšavá je velice vstřícná a ochotná, je radost s ní jednat a z nákupu byla veliká radost. A mě ubyla velká starost se sháněním dárků pro vnučky.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 17.10.2018
Děkujeme za hodnocení. Minimalizovat čas strávený nákupem a maximalizovat radost z něj, to je přesně to, oč nám jde. :-) Ať dělají holky parádu!
LK Avatar autora Lenka Košábková | 15.10.2018
Paní je úžasná, velmi vstřícná, skvělá domluva, rychlé vyřízení, jak už jsem psala paní, už se to dneska moc nevidí :-) Velmi doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.10.2018
Paní Košábková, jsem moc ráda, že se vše podařilo zařídit dle Vašeho přání a že kluci měli z Nerf triček radost. Děkuji i já Vám jako ukázkovému zákazníkovi. :-)
Avatar autora Monika Šromová | 13.10.2018
Ano, jsem velmi spokojená s tímto obchodem. Rychlé a spolehlivé jednání.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.10.2018
Díky za super hodnocení, kdykoli zas. :-)
VB Avatar autora Veronika Brňáková | 10.10.2018
Spokojenost
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 10.10.2018
Děkujeme, spokojený zákazník je naším cílem. :-)
HM Avatar autora Hana Mazancová | 6.10.2018
Obchod je super, rychlá komunikace,vstřícnost,jen doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 6.10.2018
Paní Mazancová, děkujeme za pochvalu. V dohledné době plánujeme zařadit do nabídky ještě více kousků i pro děti do osmi let, bude z čeho vybírat. Hezký víkend!
KT Avatar autora Kateřina Turková | 28.9.2018
Jsem naprosto spokojená, děkuji a doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 28.9.2018
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení! Ať se té Vaší myšičce v pyžamkách krásně spinká. :-)
JC Avatar autora Jaroslava Chramostová | 20.9.2018
Velká spokojenost zboží perfektní obchod doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 20.9.2018
Děkujeme za krásné zhodnocení našeho zboží i obchodu jako celku. Pracujeme na sobě, abychom mohli v budoucnu nabídnout ještě více. Ať se slečně nové kousky dobře nosí. :-)
JZ Avatar autora Jaroslava Zemanová | 20.9.2018
Neskutečně rychlé vyřízení objednávky,děkuji a doporučuji.
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 20.9.2018
Děkujeme za pochvalu. Odbavení objednávek se snažíme zbytečně neprotahovat, jakmile je zboží po ruce a pošta otevřená, balíček letí za Vámi. :-)
LD Avatar autora Ladka Drahotova | 15.9.2018
velmi spokojena
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.9.2018
Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Budeme rádi, když se k nám v budoucnu vrátíte. :-)
JV Avatar autora Jaroslava Vladařová | 13.9.2018
Jsem velmi spokojená
PR Avatar autora Petra Ryšavá (Administrátor) 15.9.2018
Jsme rádi, že Vy i budoucí nositelka máte radost z balíčku od nás. Těšíme se na další spolupráci. :-)

Stránka 60 z 61 , položek celkem: 1205